Warmtenetwerk Lingewaard

Over Warmtenetwerk Lingewaard B.V.

Warmtenetwerk Lingewaard realiseert in de gemeente Lingewaard een warmtenet gebaseerd op verschillende duurzame bronnen.

Om het warmtenet van NEXTgarden door te ontwikkelen tot een publiek warmtenet, is in 2021 Warmtenetwerk Lingewaard opgericht.

De gemeente Lingewaard heeft hiervoor een partner gevonden in Duurzame Energienetwerken Gelderland (DENG), een samenwerking tussen Firan en Innovatie- en Energiefonds Gelderland (fonds van de provincie Gelderland en Ontwikkelingsmaatschappij Oost NL).

Warmtenetwerk Lingewaard gaat zich in eerste instantie richten op het uitbreiden van de warmte-infrastructuur van NEXTgarden.

Veelgestelde vragen

Over het netwerk

Gemeente Lingewaard, energiebedrijf Lingezegen Energy en infraspecialist Firan gaan tuinbouwbedrijven en woningen aansluiten op een warmtenet met verschillende duurzame bronnen. In het cluster van agrobedrijven NEXTgarden is al een warmtenet in gebruik van energiebedrijf Lingezegen Energy, een initiatief van een aantal samenwerkende tuinders in de regio.
Of ook uw onderneming of woning op termijn aangesloten kan worden op het warmtenet, is afhankelijk van een aantal zaken, zoals de afstand van uw gebouw of woning tot het warmtenet. Neem contact op via warmtenetwerklingewaard@energie-infrabeheer.nl, zodat we kunnen onderzoeken of het mogelijk is en zo ja wanneer een aansluiting mogelijk is.

Aansluiten op het netwerk

De eerste werkzaamheden zullen plaatsvinden vanaf 8 januari 2024. Nadere informatie volgt.

Algemene vragen of klachten

Bij vragen of klachten over het netwerk, neemt u contact op met Warmtenetwerk Lingewaard via warmtenetwerklingewaard@energie-infrabeheer.nl

Algemene Voorwaarden

Download hieronder de Algemene Voorwaarden van Warmtenetwerk Lingewaard voor grootverbruik.

Blijf in contact

Als netbeheerder is het nodig dat wij uw juiste contactgegevens hebben. Wijzigt uw e-mailadres of telefoonnummer? Geef dit dan tijdig door via: warmtenetwerklingewaard@energie-infrabeheer.nl